Jelenlegi hely

Felszerelések

Permanens mágnes

Mágneses repedésvizsgálathoz alkalmazott KUMP-01 típusú permanens mágnes bonyolult alakzatokra előnyösen alkalmazható olyan munkahelyeken, ahol elektromos hálózat nincs kiépítve.

Filmrögzítő mágnes

Röntgenfelvétel készítéséhez szükséges idő jelentős részét a film felhelyezése, rögzítése igényli. Ezen idő jelentősen csökkenthető, ha a fényképen látható Mágneses filmrögzítőt alkalmazzák. Előnyei: nagy mágneses erő, elmozdulás mentes rögzítés, kis tömeg, gumiösszekötő, hosszú élettartam.

Röntgenfilm értékelő lámpa

Fokozatmentesen szabályozható, lábkapcsolóval váltható a beállított alapfényerő és a beállított teljes fényerő. A fényerőfokozó nyomógomb rövid idejű benyomásával a fényerő még fokozható. Szinterezett, műanyag festés jó korrózióvédelmet biztosít.

ADR felszerelések

A KBFI-UNIÓ Kft. raktárkészletről tudja kiszolgálni ügyfeleit ADR felszerelésekkel. A termékek között megtalálhatóak az ADR előírásoknak megfelelő bárcák, táblák és különféle kiagészítők. Vállaljuk továbbá vállalatok, cégeknek szállítási biztonsági tanácsadását.

Kivezető szerkezet

A KBFI-UNIÓ Kft. által gyártott kivezető szerkezetek biztonsággal csatlakoztathatóak a radiográfiai felvételkészítő berendezésekhez.

Kihajtó szerkezet

A kihajtó szerkezet gyártása társaságunknál évtizedes múltra tekint vissza. A kihajtószerkezet csatlakozója rendelhető mind a hagyományos TAK, mind a GAMMAMAT felvételkészítő berendezéshez is.